Image

Firma noastră, SC LUCDAV & NICO SRL, a fost înfiinţată în toamna anului 2007 la poale de codru, fiind situată în localitatea Solduba, comuna Homoroade, la 30 km distanţa de Satu Mare.

Atelierul nostru de lumânări oferă spre vânzare o gama variată de lumânări pentru cele mai importante evenimente din viaţa dumneavoastră (botez, cununie, înmormantare şi decor). Scopul nostru este de a vă satisface gusturile şi dorinţele oferindu-vă produse de o calitate deosebită.

Lumânările noastre sunt lucrate manual din materiale de cea mai bună calitate (ceară de parafină, ceară de albine naturală, acid stearic, fitil bumbac şi coloranţi). Dispunem de o gama variată de produse.

În funcţie de opţiunile formulate, realizăm modele unicat, sculptate manual. De-a lungul anilor creaţiile SC LUCDAV & NICO SRL şi-au căştigat renumele datorită frumuseţii sculpturilor şi a modelelor, căt şi a calitaţii materiei prime folosite.

Vă invităm, aşadar, să ne cunoaşteti, vizităndu-ne site-ul www.producatorlumanari.ro, neezitănd să ne cotactaţi la numerele de telefon: 0766-498062 sau 0261-870847 sau pe formularul de contact.

Vă mulţumim anticipat şi aşteptăm totodată opiniile şi sugestiile dumneavoastră.

Cu stimă, conducerea SC LUCDAV & NICO SRL